-5%
Хотел Riu Helios Bay 5*, Обзор

Хотел Riu Helios Bay 5*, Обзор

5% отстъпка за лекари от най-ниската цена на сайта на хотел Riu Helios Bay 5*

Хотел Riu Helios Bay 5*, Обзор, предлага 5 % отстъпка за лекари от най-ниската цена видима на сайта на хотела (Хотел Riu Helios Bay 5*).

Всеки член на Български лекарски съюз може да се възползва от преференциалните условия, които предлага хотел Riu Helios Bay 5*, Обзор, като използва промокод: RIUPARTNER  в онлайн резервационната система: Резервации - RIU Helios Bay.

Допълнителното намаление от 5% в хотел Riu Helios Bay 5*  за лекари и техните семейства е възможно при направена резервация на името на медика, който ще се възползва от предоставената отстъпка. При настаняване, за да бъде приспадната тя, ще се изисква медикът да предостави картата си за членство в Български лекарски съюз.

Хотел Риу Хелиос Бей предлага изключителна локация директно на плажната ивица на Обзор. Заобиколен от градини и малки залесени хълмове, този хотел не ви предлага нищо друго освен най-доброто, което ви гарантира една превъзходна почивка! Плувен басейн с прясна вода, закрит басейн, джакузи, фитнес зала, център за красота, сауна и масажи ще ви помогнат да се насладите на освежаващата почивка, от която се нуждаете, и да забравите стреса от ежедневието.

  • Подробности как да направите своята резервация и да се възползвате от предоставената отстъпка  за лекари може да видите ТУК и в прикачения файл по-долу.

За повече информация и въпросиsaleshelios@tts.bg

Сайт: riuheliosbay.bg

Партньорска програма насочена към лекари,членове на Български лекарски съюз
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists