БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ ОРГАНИЗИРА ДИСКУСИЯ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА|„КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИНТЕНЗИВНО РАЗВИТИЕ НА СПЕШНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ”

БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ ОРГАНИЗИРА ДИСКУСИЯ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА|„КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИНТЕНЗИВНО РАЗВИТИЕ НА СПЕШНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ”

alt

Във връзка с проблемите на спешната медицинска помощ, Българският лекарски съюз организира дискусионен форум под надслов „КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИНТЕНЗИВНО РАЗВИТИЕ НА СПЕШНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ”. Инициативата ще се реализира на 5 февруари т.г. от 13 ч. в зала 1-2 на хотел „РОДИНА”. Своята концепция ще представи министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева. Основна презентация на темата – проф. д-р Милан Миланов, ръководител на работната група към МЗ. За участие са поканени Комисия по здравеопазване към НС, МЗ, НЗОК, Дирекция Национална система 112, Пожарна безопасност и защита на населението, БЧК, националните консултанти по водещи за спешните случаи специалности, Асоциацията и научното дружество на работещите в спешната помощ, УС и НС на БЛС, директори на ЦСМП и директорите на 28-те областни болници, национално представените пациентски организации, Българско дружество по планинска медицина, Българска спасителна служба, Сдруженията на ОПЛ, БАСЗГ.




Code Health TV
SatHealth
Акадаемия за продължаващо медицинско обучение
Medicalnews
Клъстър
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

Mеждународни партньори

Iamra
Световната медицинска асоциация (WMA - World Medical Association)
Eвропейска федерация на лекарите на заплата (FEMS)
CPME (Постоянен комитет на европейските лекари)
UEMS (Европейски съюз на лекарите специалисти)