MEDICAL NEWS - ПАРТНЬОР НА БЛС В ЕЛЕКТРОННОТО ПРОДЪЛЖАВАЩО МЕДИЦИНСКО ОБУЧЕНИЕ

MEDICAL NEWS - ПАРТНЬОР НА БЛС В ЕЛЕКТРОННОТО ПРОДЪЛЖАВАЩО МЕДИЦИНСКО ОБУЧЕНИЕ

Електронното продължаващо медицинско обучение (е-ПМО) се наложи като популярен метод за допълнително усъвършенстване на българските лекари. Това е особено изразено по време на пандемията с COVID-19, когато е-ПМО е основният метод за обучение на медицинските специалисти.

Платформата за лекари Medical News е водеща в различните методи на е-ПМО у нас и е официален партньор на БЛС в е-ПМО. Ежедневно в страница Специалности (https://medicalnews.bg/%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8/) на www.medicalnews.bg се публикуват базирани на доказателства обзори на медицински новини от всички специалности. Обзорите са актуални, често придружени с коментар на български лекар и използвани като източници водещите световни медицински списания.

В страница Обучение (https://medicalnews.bg/edu/) на Medical News се публикуват видеообучителни курсове от водещи учени. Всеки курс завършва с тест, като при успешното му преминаване, всеки лекар може да си разпечата сертификат за е-ПМО от БЛС.

Medical News редовно организира и обучителни уебинари с водещи медицински специалисти по актуални теми. По време на уебинарите, лекарите могат да задават „на живо“ въпроси на лекторите и да дискутират заедно наболели медицински проблеми. Записи от всички уебинари, могат да се гледат на страница Уебинари (https://medicalnews.bg/%d1%83%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b8/) .

Всеки месец Medical News издава онлайн научно списание „Medical News: Новости“ (https://medicalnews.bg/journals/), базирано на най-актуалните проучвания в дадена медицинска област.

За достоверността на медицинската информация на Medical News ежедневно следи специализирания Научен борд (https://medicalnews.bg/%d0%bd%d0%b0%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b4/) на медията, който обединява водещи лекари и учени от всички специалности.

Вече над 18 000 лекариса регистрирани на Medical News. 

За да имате достъп до е-ПМО на Medical News, официален партньор на БЛС, моля регистрирайте се наhttp://medicalnews.bg/registration/ или влезте в профила си – http://medicalnews.bg/login/ 

Регистрацията Ви дава достъп до:

Всички научни статии на Medical News

Списания „Medical News: Новости“

Седмичния ни бюлетин „Медицински новини“

Акредитирани от БЛС онлайн обучителни курсове

Уебинари

Тема на месеца




Code Health TV
SatHealth
Акадаемия за продължаващо медицинско обучение
Medicalnews
Клъстър
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

Mеждународни партньори

Iamra
Световната медицинска асоциация (WMA - World Medical Association)
Eвропейска федерация на лекарите на заплата (FEMS)
CPME (Постоянен комитет на европейските лекари)
UEMS (Европейски съюз на лекарите специалисти)