АКАД. НИКОЛАЙ ДЕНКОВ УВАЖИ VI-ИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БЛС С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ

АКАД. НИКОЛАЙ ДЕНКОВ УВАЖИ VI-ИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БЛС С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ

Премиерът акад. Николай Денков поздрави участниците и гостите на VI-ия Национален конгрес на Български лекарски съюз с международно участие - „Политики в здравеопазването“.

Акад. Денков отбеляза, че днес правителството е приело проектозакона за бюджета на НЗОК за 2024 г. По отношение на бюджета ще направим всичко, което зависи от нас, за да можете да работите по-добре и пациентите да се чувстват по-добре - това е целта и на вашите, и на нашите усилия в тази област, заяви министър-председателят.

Премиерът  акцентира и върху значението на диалога на кабинета с лекарското съсловие при формирането на политиките в сферата на здравеопазването.

Председателят на БЛС д-р Иван Маджаров благодари на премиера акад. Николай Денков за проявеното уважение и за това, че чува това, което българските лекари му казват.

„БЛС ще направи всичко възможно задачите, които сме си поставили да се изпълнят. Във всички панели на конгреса, макар без да парадираме с това, е заложена бъдещата дигитализация на българското здравеопазване“, завърши д-р Маджаров.
Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists