АКТЬОРЪТ ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ СЛЕД БИТКАТА С COVID-19: Д-Р КРУШОВСКА ОТ ДУПНИЦА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛЕКАР

АКТЬОРЪТ ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ СЛЕД БИТКАТА С COVID-19: Д-Р КРУШОВСКА ОТ ДУПНИЦА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛЕКАР

„Първоначално скрих, че съм болен, защото в момента е много популярно известни личности да правят включвания и да разказват как са. Не смятам, че това е толкова важно, защото ние сме като всички останали хора. Провокира ме това, че излизаха ужасяващи статии, в които пишеше, че едва ли не „съм се върнал от отвъдното”. Нещата не стоят точно така”, каза актьорът. Той сподели, че го е заразил негов приятел и благодари за грижите на д-р Крушовска, която е общопрактикуващ лекар от Дупница. „Тя е изключителен лекар. Аз не исках да я безпокоя излишно, защото тя лекува 200 човека с Ковид-19, това е пълен кошмар, но тя ми се обаждаше да пита как съм, всичко наред ли е. Тя много адекватно реагира, защото след като излезе отрицателният тест при мен започнаха по-големите проблеми и ужасно главоболие. Тогава тя ми предписа лечение с антибиотици“, разказа Карамазов в ефира на "Здравей, България".

Актьорът коментира, че е имал проблеми със синусите и е загубил обоняние за 2 седмици. „Дори ядох развалена тиква, без да разбера", сподели Карамазов.

“Топлите думи” на Владимир Карамазов за героите е бяло може да видитеТУК

Инициативата на БЛС и БДО е отворена за всеки, който иска да каже "Благодаря!" на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест. Всеки, който желае може да разкаже историята си за борбата с Covid-19 и да изпрати снимка на/с медика, които е бил до него и му е помогнал в тежките моменти. Вашите "топли думи" и снимки изпращайте на на електронната поща на съсловната организация: pr@blsbg.com.

Всяка история ще бъде публикувана на сайта на Български лекарски съюз: blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.

Героите в бяло имат нужда от Вашето "Благодаря!"
Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists