БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕКИПА НА МБАЛ "ДОВЕРИЕ" И Д-Р ДЖЕМС

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕКИПА НА МБАЛ "ДОВЕРИЕ" И Д-Р ДЖЕМС

В БЛС получихмеписмо от Надка Захариева от гр. Плевен, която отправя сърдечни благодарности към д-р Джемс от МБАЛ "Доверие". Пациентката разказва историята си, която споделяме и с вас:

В последните години ми се наложи да посещавам няколко болнични заведения. В крайна сметка се стигна до изводът че, трябва да ми се направи операция на тазобедрената става. Препоръчаха ми болница „Доверие“ в Овча купел, д-р Джемс. Когато се срещнах с този Човек, той ми вдъхна голямо доверие, усмихнат, любезен и слънчев, казах си: „Това е моя лекар“ и не се излъгах.

На 2 март постъпих в болницата. Толкова чиста, слънчева и приветлива, че имах чувството, че не влизам в болница, а в хотел с пет звезди. А за персонала не ми стигат думите да опиша с какво отношение ме посрещнаха, толкова любезни, мили, добри. Операцията мина успешно, под професионалните ръце на д-р Джемс. На втория ден от операцията започнаха да ме раздвижват и на шестия ден вече ходих спокойно без болки. На седмия ден ме изписаха.В къщи си ходех съвсем сама и се чувствах отлично. Силно впечатление в болницата ми направи, че директорът лично минава,за да се запознае с пациентите и да ги пита как са, доволни ли са от обслужването, от храната. Голям респект и уважение към тези всеотдайни хора. Нямам думи с които да изкажа възхищението от тази болница. Не вярвах, че в България има такава. Ако всички болници са такива то България ще процъфти.

Благодаря от сърце на целия персонал на тази болница, за това че с отношението, вниманието, професионализма си ме вдигнаха на крака и най - много на големия професионализъм на д-р Джемс – Слънце. Надявам се тази личност да служи за пример сред своите млади и стари колеги. Пример за истински Човек, модел за подражание, отдаден на професията си.

Писмото на Надка Захариева можете да прочетете ТУК




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists