БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТНОСНО ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ХУМАННОСТТА НА ЛЕКАРИТЕ В УМБАЛ „ГЕОРГИ СТРАНСКИ“, ПЛЕВЕН

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТНОСНО ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ХУМАННОСТТА НА ЛЕКАРИТЕ В УМБАЛ „ГЕОРГИ СТРАНСКИ“, ПЛЕВЕН

ДО

ДОЦ. Д-Р ЦВЕТАН ЛУКАНОВ, ДМ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА УМБАЛ Д-Р „ГЕОРГИ СТРАНСКИ“, ПЛЕВЕН

ДО

ПРОФ. ТАШКО ДЕЛИЙСКИ

НАЧАЛНИК НА ОНКОКЛИНИКАТА ПРИ УМБАЛ “Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ”, ПЛЕВЕН

ДО

Д-Р ДЕЯН ДАВИДОВ

НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО МЕДИЦИНСКА ОНКОЛОГИЯ

ПРИ УМБАЛ “Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ”, ПЛЕВЕН

УВАЖЕМИ ДОЦ. ЛУКАНОВ,

УВАЖАЕМИ ПРОФ. ДЕЛИЙСКИ,

УВАЖАЕМИ Д-Р ДАВИДОВ,

Във връзка с получено благодарствено писмо в Български лекарски съюз от пациент, лекуващ се във Вашето лечебно заведение, искаме да изкажем своето възхищение от високото ниво на професионализъм и човечност, които целият лекуващ екип е демонстрирал към пациентката, г-жа Господинка Цветанова. От получената информация се разбира, че УМБАЛ “Д-р Георги Странски”, Плевен е лечебно заведение, чийто процес на работа и екип са изключително сериозни и на ниво, което може да бъде само за пример. В тежките условия на работа и на живот, в който са поставени всички медици, искрено Ви благодарим, че сте успели да запазите своята човечност, съхранили сте професионализма си и продължавате да практикувате медицинската професия по най-добрия начин. Болници като Вашата дават надежда за всички нас, че доверието между лекар-пациент, което в последните години е сериозно нарушено, може да се възстанови и е в състояние да промени обществените нагласи към медицинското съсловие в положителен аспект.

Всички ние осъзнаваме тежестта и отговорността, които носят професията и конкретно тежките медицински направления, които сте избрали за свои път. Благодарим Ви, че съумявате да бъдете истински професионалисти и хора в нелекия работен процес, че успявате да изградите връзка между Вас и пациентите Ви, че спомагате авторитета на цялото медицинско съсловие да бъде повишен.

Пожелаваме Ви да продължавате да работите със същия хъс и желание, да поддържате и съхраните професионализма и хуманността си, да дарявате тази радост и позитивизъм на всичките си настоящи и бъдещи пациенти!

С уважение,

Д-Р ВЕНЦИСЛАВ ГРОЗЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЛС

С БЛАГОДАРСТВЕНОТО ПИСМО НА ПАЦИЕНТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК



Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists