БЛС ИЗКАЗВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО, КОЛЕГИТЕ И БЛИЗКИТЕ НА Д-Р ЙОСИФ ДИМИТРОВ

БЛС ИЗКАЗВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО, КОЛЕГИТЕ И БЛИЗКИТЕ НА Д-Р ЙОСИФ ДИМИТРОВ

Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството, колегите и близките на многоуважавания акушер-гинеколог д-р Йосиф Димитров, част от екипа заченал първите ин витро бебета в България.

С огромна болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега. Напусна ни сърцат и  изключителен лекар, отдаден на медицинската наука и пациентите специалист по репродуктивна медицина, който не жалеше сили в името на  това да се раждат повече деца.

Д-р Димитров беше част от кампанията на БЛС „Добрата дума лекува“ и винаги се отзоваваше в подкрепа на обществени каузи.

Отдадеността, човечността и любовта му към пациентите остават трайна следа в нашето съзнание и ще продължат да бъдат пример за нас!

Управителният съвет на БЛС изказва своите най-искрени и дълбоки съболезнования към семейството, колегите  и близките на д-р Йосиф Димитров. 

Мъката е непреодолима, а загубата е на цялото общество! 

Поклон пред паметта му!

Опелото ще се състои на 12.09.2023, вторник, от 12.30ч.в Православен гробищен парк "Св. Архангел Михаил", квартал Бояна, ул. "Бояна парк' 4, гр. София.
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists