БЛС ИЗКАЗВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО, КОЛЕГИТЕ И БЛИЗКИТЕ НАД-Р КОНСТАНТИН СТОЯНОВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ В УМБАЛСМ „ПИРОГОВ“

БЛС ИЗКАЗВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО, КОЛЕГИТЕ И БЛИЗКИТЕ НАД-Р КОНСТАНТИН СТОЯНОВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ В УМБАЛСМ „ПИРОГОВ“

Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството, колегите и близките на д-р Константин Стоянов - началник на Кардиологично отделение към Клиника по кардиология в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

С огромна болка и прискърбие посрещнахме новината за внезапната кончина на нашия колега. Д-р Стоянов ни напусна на 51-годишна възраст. Отиде си отличен професионалист и прекрасен човек.

В периода 1997 г.- 2006 г. д-р Стоянов е ординатор в Клиника по Кардиология и Лаборатория по интервенционална кардиология във Военномедицинска академия-София. От 2006 г. до 2013 г. работи в Клиника по Кардиология към МБАЛ „Токуда Болница”-гр.София. От 01.03.2013 г. е началник Отделение по Кардиология към Клиника по Кардиология-УМБАЛСМ „Пирогов”. 

Мъката е непреодолима, а загубата е на цялото общество! 

Поклон пред паметта му!
Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists