Bohemian style behind the hospital doors

Bohemian style behind the hospital doors

Суровата реалност зад вратите на болницата не пречупва стремежа на д-р Панче Димитриев към красивото. По професия той е хирург, но от дете се интересува от мода. И под „интересува“ не става дума за периодично гледане на дефилета от екрана на телевизора, а за съчетаване на дрехи със страст и усет. Увлечението на д-р Димитриев към десените и кройките дава и резултати. Две поредни години той получава наградата "Trendsetter на годината". Прочутият под тепетата ортопед е популярен и в Инстаграм. Огромният брой последователи, които има, го прави един от най-ярките инфлуенсъри. Как се съчетава любовта към модата и медицината – д-р Димитриев разказва в следващите редове.

-Д-р Димитриев, кога решихте, че медицината е Вашият път?

-От гимназия съм имал влечение към хирургията. До ден-днешен продължавам все повече да се влюбвам в професията си и този път тепърва предстои.

-Защо точно ортопедичната хирургия, какво Ви привлече в нея?

-Смятам, че травматологията и ортопедията са един вид творчество, което съчетава наука и умения в определена степен. Тази дисциплина дава възможност в голямата си част да преценим очакваните резултати от работата ни.

-А как се породи влечението Ви към модата?

-Винаги съм се отличавал с различния и модерен начин на обличане и поведение като цяло, на това гледам като на едно хоби, което ме разпуска и кара да се чувствам добре.

-Как бихте определили Вашия стил?

-Съвременен, смел и бохемски.

-На какви десени и кройки залагате?

-Нямам правила в избора на десен, материал или кройка, смелите и разнообразни модни решения определено те превръщат малко или много в трендсетер.

-За втора поредна година бяхте удостоен с титлата "Трендсетер на годината - мъж". Какво означава за вас това отличие?

-Да получа наградата „Трендсетер на годината“ за втори път, особено в номинация с такива силни и уважаеми господа, е достойно и ме прави много щастлив, защото виждам, че хората харесват това, което показвам и поддържат начина, по който влияя в социалните мрежи.

-Външният вид за вас определено е важен. Защо е нужно да му се отделя внимание?

-Ще отговоря на този въпрос, споменавайки, че красотата и свободата, която дава модата, е нещото, което може да ме накара да разпусна след тежкия ден с много операции и травматизъм. Модата е усещането, което ти дава да екпресираш погледа си към света.

-Как се гради добрият стил и…

Продължава тук.




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists