-10%
"Hush Puppies" и "Roberto Venuti"

"Hush Puppies" и "Roberto Venuti"

10% намаление за лекари в магазини за обувки и чанти "Hush Puppies" и "Roberto Venuti"

Магазини за обувки и чанти "Hush Puppies " и "Roberto Venuti" предоставят 10% намаление на артикули от новата колекция за членове на Български лекарски съюз.

Отстъпката може да се използва както във физическите магазини, така и за онлайн продажби на: www.robertovenuti-bg.com.

Всеки член на Български лекарски съюз може да се възползва от намалението във физическите магазини на марките, като при покупка предостави своята карта за членство в Български лекарски съюз.

При онлайн пазаруване, за да бъде приспадната отстъпката, трябва в секция "Коментари към поръчката" да се въведе УИН - номерът на медика.

Hush Puppies е модерна световна марка, която поставя началото на неофициалните и удобни обувки - ежедневните обувки. Бранда се продава в над 150 държави по света. Марката е обичана и се радва на висок престиж по цял свят. Удобните обувки на марката са създадени за хора с младежки дух- весели, открити,освободени и темпераментни, хора, за които удобството и хармонията са жизненоважни. Те са качествени, практични и елегантни обувки за всеки ден, съчетават висока технология на изработка и модерен дизайн.

Roberto Venuti стартира, като малко семейно предприятие в Милано през 1927 г.. Скоро след това, оснoвателят му Robertο Venuti става добре известен производител на обувки в своя град. Основната му идея е създаването на ежедневни, елегантни обувки, вдъхновени от дизайнерите на висша мода по това време. Днес продуктите на фирмата днес се продават успешно в 17 страни по целият свят, главно в Източна Европа и Средиземноморието.  

Магазини:

  • Mall of Sofia (бул. “Александър Стамболийски” 101 А)
  • Park Center (бул. “Арсеналски” 2)

Сайт и онлайн магазинrobertovenuti-bg.com

Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists