„ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ - СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА БЛС И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОФТАЛМОЛОГИЯ

„ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ - СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА БЛС И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОФТАЛМОЛОГИЯ

Българскилекарски съюз и Българското дружество по офталмология с медийната подкрепа на Нова телевизия със съвместна инициатива под надслов: "Излекуваните".

Преди предстоящите светли празници, цялото общество, но най-вече лекарите, героите в бяло, имат нужда от положителна енергия, която да им дава сили да продължат в нелеката битка. Всички те имат нужда от "светлината в тунела". Имат нужда да виждат и чуват топлите думи на благодарните пациенти, които с тяхна помощ са успели да преборят коварната болест - Covid-19.

Затова БЛС заедно с БДО и с медийнатаподкрепата на Нова телевизия решиха да стартират инициативата "Излекуваните"- положителна кампания, която да стопли сърцата на медиците у нас и да извади на преден план благодарността на пациентите.

В рамките на инициативата популярни личности ще благодарят на своите лекари и ще разкажат своята история за битката с болестта от ефира на "Здравей, България", сутрешния блок на Нова телевизия.

Искрено се надяваме с "топлите думи" на популярните личности у нас да направим идните месеци на тежки изпитания малко по-леки за нашите медици и да им покажем, че техните пациенти не са ги забравили и ги носят в сърцата си.

"Излекуваните"стартира утре (11.12.2020г.), а на кого ще са първите"топлидуми" за героите в бяло? Гледайте утре в "Здравей, България" по Нова телевизия.

Инициативата на БЛС и БДОе отворена за всеки, който искада каже "Благодаря!" на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест.Всеки, койтожелае може да разкаже историята си за борбата с Covid-19ида изпрати снимка на/с медика, които е бил до него и му е помогнал в тежките моменти. Вашите "топли думи" и снимки изпращайте на на електронната поща на съсловната организация: pr@blsbg.com. Всякаисторияще бъдепубликуванана сайта на Български лекарски съюз: blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.

Героите в бяло имат нужда от Вашето "Благодаря!"

Само заедно можем да се справим!




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists