ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА ВАКСИНАТА СРЕЩУ HPV

ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА ВАКСИНАТА СРЕЩУ HPV

Европейската организация за борба с рака (ECO), съвместно със своите национални консултанти създаде анкета, за да изследва движещите фактори за приемането на ваксината срещу човешки папиломен вирус (HPV) в Румъния, България и Хърватия. Тази информация ще бъде включена в работата на Мрежата за действия срещу HPV на ECO, за да информира политиките за ваксинация.

Анкетата беше разработена с помощта на рамката "Поведенчески и социални движещи фактори на ваксинацията" (BeSD) на Световната здравна организация, която е създадена, за да разбере основните фактори, които влияят на поведението спрямо ваксинацията. Въпросите бяха адаптирани, за да паснат на местния контекст.

Тази анкета е насочена към членове на различни организации в Румъния, България и Хърватия, които се занимават с темата за HPV и ваксинацията срещу HPV.

Анкетата ще бъде затворена на 31 август. Резултатите ще бъдат споделени по време на Европейския онкологичен форум, който ще се проведе на 20-21 ноември.

Благодарим ви за вашия ценен принос за защита на Европа срещу HPV раковите заболявания!

Ако искате да научите повече за Мрежата за действия срещу HPV на Европейската организация за борба с рака, можете да намерите повече информация тук. Ако се интересувате от нашата работа с младите хора, моля, намерете информация за нашата Мрежа на младите професионалисти тук.

Анкетата може да видите ТУК

You can see all the material here




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists