-5%
Магазини Фреш Маркет

Магазини Фреш Маркет

5% отстъпка за лекари във верига хранителни магазини Фреш Маркет

Верига хранителни магазини Фреш Маркет предоставят отстъпка в размер на 5% за всички лекари. Отстъпката се начислява върху крайната стойност на покупката, като същата не се отнася за цигари, тютюневи изделия, както и артикули, които в момента на пазаруване са на друга промоционална цена, включени са в брошура или вътрешна акция.

Всеки член на Български лекарски съюз може да се възползва от преференциалните условия, които предлага хранителна верига Фреш маркет, като за целта трябва да посети един от търговските обекти на веригата и да заяви своето желание да получи карта за отстъпка. Единственото условие е да докаже, че е член на БЛС, като за тази цел покаже своята карта за членство в Съсловната организация. Пластиките за намаление ще се получават веднага, на място, в избрания магазин и ще се активират в рамките на 24 часа.

Отстъпката от 5% се приспада при представянето й заедно с картата за членство в Български лекарски съюз на касата на съответния търговски обект.

*Картата за отстъпка може да бъде използвана лично и не може да бъде предоставяна на трети лица.

Фреш Маркет е верига хранителни магазини от нов тип създадена с идеята да предлага качествени продукти на своите клиенти на достъпна цена и да се конкурира успешно с големите търговски корпорации от хранителния бранш. В магазините от веригата ще намерите разнообразие от пресни плодове и зеленчуци, месо, хляб, основни храни, консерви, млечни продукти, деликатеси, замразени храни, безaлкохолни и алкохолни напитки, сладкиши, кафе и чай, битова химия и козметика.

  • Информация за обектите, от където може да вземете своите карти и да се възползвате от предоставената отстъпка може да намерите на: fresh-market.bg/bg/shops.

Сайт: fresh-market.bg

Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists