-20%
Магазини за мъжка мода „Carducci“

Магазини за мъжка мода „Carducci“

20% намаление за членове на Български лекарски съюз в магазини за мъжка мода „Carducci“

Магазини за мъжка мода "Carducci предоставят отстъпка от 20% на всички лекари, членове на Български лекарски съюз. Отстъпката е валидна за всички артикули на редовна цена и не се комбинира с други промоции и отстъпки.

Всеки член на Съсловната организация може да се възползва от намалението във физическите магазини на марката, като при покупка предостави своята карта за членство в Български лекарски съюз.

Намалението важи и при онлайн пазаруване на www.caducci.bg, където за да се приспадне отстъпката от 20% трябва да се въведе промокод: DOC20.

Водени от международно известния креативен директор Осман Узун, колекциите мъжки костюми на Carducci комбинират в себе си контрасти между спортния и официалния стил. Вдъхновени от Флоренция, дрехите на бранда пресъздават неповторимия италианския дизайн, за да дадат живот на уникалните творения на марката.

  • Подробности за преференциалните  условия, предоставени от магазини за мъжка мода "Carducсi" и какво трябва да направите, за да може да се възползвате от тях може да намерите ТУК и прикачения файл по-долу.

Магазини за мъжка мода "Carducci":

  • София: Serdika Center (бул. “Ситняково” 48), The Mall (бул.”Цариградско шосе” 115), Sofia Ring Mall ( ул.”Околовръстен път” 214)
  • Пловдив: Mall Plovdiv ( ул. “Перущица”)
  • Варна: Grand Mall Varna („Академик Андрей Сахаров“ 2)

Сайт и онлайн магазин: caducci.bg

Подробности за преференциалните  условия, предоставени от Carduci и как може да се възползвате от тях
Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists