ПЕВЕЦЪТ СТАНИСЛАВ СТАНЕВ-СТЕНЛИ СЛЕД БИТКАТА С COVID-19: ЗА МЕН ЛЕКАРИТЕ СА ГЕРОИ И ИМ БЛАГОДАРЯ!

ПЕВЕЦЪТ СТАНИСЛАВ СТАНЕВ-СТЕНЛИ СЛЕД БИТКАТА С COVID-19: ЗА МЕН ЛЕКАРИТЕ СА ГЕРОИ И ИМ БЛАГОДАРЯ!

Нямам думи за тези хора, които се сблъскаха с болестта. И за тях беше нова. Докато лежах в болницата, се замислих за лекарите и костюмите, с които са облечени. Стоят часове с тях. За мен са герои и им благодаря. Това е велика професия. Това сподели за “Излекуваните” в студиото на „Здравей, България” певецът Стенли.

”Така и не разбрах от къде може да съм хванал коронавируса. В началото започна леко, нещата обаче се усложняваха. Започнах да усещам, че духът ми напуска тялото. Не можех почти да говоря”.

Музикантът посочи, че е бил настанен в болница „Болница ВИТА”. „Екипът на д-р Савчева винаги с усмивка отговаряше на глупавите ми въпроси. Благодаря им много. Радвам се, че попаднах там”, сподели той.

Стенли е бил диагностициран с двойна пневмония и затруднено дишане.

Цяла седмица бях с кислородна маска - 24 часа в денонощието. Дишах само оттам”, обясни певецът.

“Топлите думи” на Стенли за героите е бяло може да видите ТУК

Инициативата на БЛС и БДО е отворена за всеки, който иска да каже "Благодаря!" на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест. Всеки, който желае може да разкаже историята си за борбата с Covid-19 и да изпрати снимка на/с медика, които е бил до него и му е помогнал в тежките моменти. Вашите "топли думи" и снимки изпращайте на на електронната поща на съсловната организация: pr@blsbg.com.

Всяка история ще бъде публикувана на сайта на Български лекарски съюз: blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.

Героите в бяло имат нужда от Вашето "Благодаря!"




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists