ПОРЕДНА ПОДКРЕПА ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ЗА ДЕЦАТА НА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“

ПОРЕДНА ПОДКРЕПА ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ЗА ДЕЦАТА НА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“

Български лекарски съюз, с подкрепата на Ники Кънчев, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и доброволческите организации "Защото сме хора" и "Благодаря Ви, че Ви има", продължава инициативата за финансово подпомагане на децата на починалите от Covid-19 медици под надслов: “За децата на героите в бяло”. От старта на кампанията по дарителската сметка към дата 29.03.2021 г. са събрани близо 25 хиляди лв.

Нашите приятели от McDonald's също подкрепиха инициативата. Те дариха ваучери за детски менюта, които могат да бъдат използвани до 30.06.2021 г. във всички ресторанти от веригата в страната. Ваучерите вече са предоставени на най-малките деца, загубили родител - медик в битката с коварната болест Covid-19.

Благодарим на всички дарители, фирми и частни лица, които протягат ръка в тежък момент.

Инициативата „ За децата на героите в бяло“ не може да върне най-ценното: бащата на децата им, майката в семейството. Може обаче да даде път на доброто и човешкото във всеки от нас.

В моменти като този по-важно от всякога е да останем заедно и да си помагаме! По-важно от всякога е да бъдем сплотени като общество и да не оставаме безучастни към болката на другите! По-важно от всякога е да покажем, че заедно можем да се справим и да помогнем!

Ако искате и Вие да помогнете  може да го направите чрез дарение на:

Титуляр: Български лекарски съюз

Банка: УниКредит Булбанк АД

IВАN: BG55UNCR70001523991300

BIC: UNCRBGSF

Основание: МЕДИЦИ COVID-19

Децата на Героите в бяло имат нужда от Вашата подкрепа!

Само заедно можем да се справим!

С цел прозрачност, събраните средства от каузата ще бъдат насочени от Българския лекарски съюз и Ники Кънчев към децата на изгубилите битката с коварната болест български медици. Информацията за дарените средства и подпомогнатите семейства ще бъде публикувана на сайта на БЛС: blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists