ПУЛСЪТ НА МЕДИЦИНСКИТЕ ИНОВАЦИИ

ПУЛСЪТ НА МЕДИЦИНСКИТЕ ИНОВАЦИИ

Четвърта Международна конференция и изложба - MEDinISRAEL 2017, посветена на високотехнологичните медицински изделия, ще се състои от 6 до 9 март в Конгресния център на Тел Авив. MEDinISRAEL 2017 е инициирана и се организира от Института за експорт, съвместно с Министерството на икономиката и промишлеността, Министерството на здравеопазването и Министерството на външните работи на Израел.

По време на форума ще бъдат представени над 500 израелски износители на медицински изделия. Предстои вълнуваща среща с технологии на бъдещето, когато нови изделия ще бъдат широко прилагани за максимално щадящи оперативни интервенции, както и за диагностика в домашни условия, обучение при конкретни заболявания, лечение, рехабилитация, шофиране и пр. Иновациите имат широк спектър от приложения, тъй като са създадени със съвместните усилия на много специалисти от различни области. Това всъщност е триумф на мултидисциплинарния подход в науката и производствените решения.

По този повод организаторите на конференцията са изпратили до БЛС официална покана за участие, както и програмата на конференцията. Сред предвидените тема са: бъдещето на здравеопазването и медицината; нарастващата роля на персонализираната медицина; новите условия за реакции при аварии и масови бедствия; възможности на модерните технологии за превенция и лечение на заболяванията и др.




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists