ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ЗА МЛАДИ ГАСТРОЕНТЕРОЛОЗИ

ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ЗА МЛАДИ ГАСТРОЕНТЕРОЛОЗИ

mlad gastro 1След изключително големия интерес към първия по рода си Национален конгрес за млади гастроентеролози, който събра над 150 млади лекари и студенти по медицина от цялата страна, на 25 и 26 март 2016г. в УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ” ще се организира второто издание на Конгреса.
Програмата на втория Национален конгрес за млади гастроентеролози отново е разделена на две части – първият ден е посветен на научни разработки и клинични случаи в областта на ендоскопията и гастроентестиналната патология, а вторият – в областта ехографията и жлъчночернодробните и панкреасни заболявания. Предвидена е и специална сесия за медицински сестри.
Предвиждат се и лекции от водещи български специалисти в обастта на интервенционалната ендоскопия и ехография, практически насочени модули, уъркшопи, постерна сесия и социална програма.
Поканени да участват са млади лекари (до 35 годишна възраст), медицински сестри и студенти по медицина с интереси в областта на хепатогастроентерологията.
Научният форум е насочен не само към млади лекари работещи в областта на гастроентерологията, но и към млади интернисти, хирурзи, рентгенолози, имунолози, патолози, лабораторни лекари, педиатри, онколози и др.
Участието в Конгреса може да бъде активно, чрез представяне на научна разработка и пасивно.
Активните участници трябва да изпратят своите резюмета на mlad.gastroenterolog@gmail.com до 26.02.2016 г., като заявят по какъв начин биха искали да ги представят – като орална презентация или на постерна сесия.
Научно жури от хабилитирани преподаватели ще определи най-добрите разработки, които ще бъдат отличени със специални награди.
Регистрацията за Националната конференция за млади гастроентеролози е безплатна, нужно е само да се изпрати следната информация на mlad.gastroenterolog@gmail.com




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists