„ЗА ДЕЦАТА НА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ ИЛИ КОГАТО ДОБРОТО СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА

„ЗА ДЕЦАТА НА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ ИЛИ КОГАТО ДОБРОТО СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА

Благородният жест на петокласниците от столичното 23 СУ „"Фредерик Жолио Кюри", които подкрепиха кампанията  „За децата на героите в бяло“, беше възнаграден. Макар, че не са очаквали нищо в замяна, малките ученици с големи сърца получиха  таблети от БЛС.  Д-р Нели Нешева благодари на петокласниците, които събраха и дариха средства  за свои връстници, загубили родител- медик в битката с Covid-19. 

“Вие дадохте пример на всички нас - възрастните какво е да си съпричастен. Други ученици от страната също последваха вашия пример. Трогнати сме от този ваш жест. Бъдете добри хора, каквито сте“, каза д-р Нешева и сърдечно благодари на децата, техните родители и учители.

Директорът на 23 училище Нина Чанева пожела на всички лекари да са здрави, за да се прибират при техните семейства и да могат да се грижат за всички.

От БЛС смятаме, че  доброто се възнаграждава. Малките на ръст деца,но  с големи сърца показаха, че са изключително зрели и с усилията на всички дарители в кампанията ще бъдат подкрепени 15 деца на починали от Covid-19 медици. До момента събраните средства надхвърлят 23 хиляди лв. 

Ако искате и Вие да помогнете на семейството и близките на починалите от COVID-19 медици, може да го направите чрез дарение на:

Титуляр: Български лекарски съюз

Банка: УниКредит Булбанк АД

IВАN: BG55UNCR70001523991300

BIC: UNCRBGSF

Основание: МЕДИЦИ COVID-19

Децата на Героите в бяло имат нужда от Вашата подкрепа!

Само заедно можем да се справим!




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists