ЗАПОЧВА ВТОРАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЛС

ЗАПОЧВА ВТОРАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЛС

2 konferenciaПод надслов „СОЦИАЛНО ЗНАЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ” утре /13 май/, се открива Втората научна конференция, която се превръща в традиция за съсловната организация. В залите на комплекс „Сол Несебър ризорт”, Лекарският съюз събира на форума 57 лектори със специализирани доклади в областта на Спешната медицина, Кардиология и Кардиохирургия, Хирургия, Лъчетерапия, Неврология, Неврохирургия, Психиатрия, Клинична токсикология и Ендокринология. Заявените участия с постерна сесия са 30. Регистрация за участие са направили над 250 лекари от различни специалности.
„ПРОМЯНА В МОДЕЛА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ” е първият панел, с който конференцията ще бъде открита и в него се очаква да вземе участие министърът на здравеопазването д-р Петър Москов, както и представител на Комисията по здравеопазване. Проф. Петко Салчев ще представи доклад на тема „Модели на здравеопазване – възможна ли е промяната им?”
Конференцията ще бъде открита от председателя на БЛС д-р В. Грозев и д-р Юл. Йорданов – председател на Акредитационния съвет.
Текуща информация от конференцията ще бъде публикувана регулярно на сайта.




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists