ЖУРНАЛИСТЪТ ЦВЕТЕЛИНА УЗУНОВА СЛЕД БИТКАТА С COVID-19: СМЯТАМ, ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СА ГЕРОИТЕ НА 2020 ГОДИНА

ЖУРНАЛИСТЪТ ЦВЕТЕЛИНА УЗУНОВА СЛЕД БИТКАТА С COVID-19: СМЯТАМ, ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СА ГЕРОИТЕ НА 2020 ГОДИНА

"Излекуваните" продължава с думи на благодарност към лекарите от журналиста Цветелина Узунова

Рубриката е съвместната инициатива на Български лекарски съюз и Българското дружество по офталмология; с медийната подкрепа на Nova Tv

„Още се възстановявам от вируса. Оказа се, че лечението е доста продължително. Заболя ме гърлото, имах температура и кашлица. Това бяха първите симптоми при мен. Около седмица се лекувах вкъщи, но състоянието ми се влоши и се наложи да вляза в болница“. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ журналистът и експерт по публична комуникация Цветелина Узунова.

„За съжаление нещата не се случват бързо. Това което видях в болницата са едни всеотдайни хора, които се грижат с огромна любов към всички пациенти. Смятам, че лекарите са героите на 2020 г.“, казва тя.

„Лекарите имат протокол. Той бива съобразен със обстоятелствата при конкретните пациенти. Заболяването обаче се развивива много непредсказуемо. Това поставя лекарите на огромно изпитание“, казва Узунова.

“Топлите думи” на Цветелина Узунова за героите в бяло може да видите ТУК

Инициативата на БЛС и БДО е отворена за всеки, който иска да каже "Благодаря!" на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест. Всеки, който желае може да разкаже историята си за борбата с Covid-19 и да изпрати снимка на/с медика, които е бил до него и му е помогнал в тежките моменти. Вашите "топли думи" и снимки изпращайте на на електронната поща на съсловната организация: pr@blsbg.comВсяка история ще бъде публикувана на сайта на Български лекарски съюз: blsbg.com, на Facebookи Instagram страниците на съсловната организация.

Героите в бяло имат нужда от Вашето "Благодаря!"

Само заедно можем да се справим!




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists