-%
ЗК “Лев Инс”

ЗК “Лев Инс”

Лев Инс предлага обезщетение и правна помощ със застраховка срещу агресия на членовете на Български лекарски съюз

Членовете на Български лекарски съюз могат да се застраховат срещу агресия със специално разработените условия за „Злополука на лекари и медицински персонал при или по повод изпълнение служебните им задължения”от ЗК „Лев Инс” АД. Полицата ще гарантира на медиците не само обезщетение при претърпени неимуществени щети във връзка с насилие от пациенти, но и правни консултации, и правна помощ, за да могат те да защитят правата си по съдебен път.

„Категорично заявяваме, че ще търсим отговорност от всяко едно лице, позволило си да агресира срещу медицинския персонал в България! Надяваме се полиците да респектират извършителите на подобни нарушения и да допринесат за намаляването им в национален мащаб“, заяви г-н Димитров, изпълнителен директор на Лев Инс. В допълнение към груповите полици на здравните заведения, компанията поема ангажимента да направи проверка на информационната им сигурност, за да бъдат защитени и чувствителните данни.

Застраховката „Злополука на лекари и медицински персонал при или по повод изпълнение служебните им задължения” може да бъде сключена индивидуално от всеки лекар и служител на системата или за цялото лечебно заведение във всеки от 120-те офиса на ЗК „Лев Инс“ в цялата страна.

Повече подробности за застраховката може да намерите ТУК.

Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists