БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕКИПА НА МБАЛББ "СВЕТА СОФИЯ"

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕКИПА НА МБАЛББ "СВЕТА СОФИЯ"

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Дълбок поклон и сърдечна благодарност към екипа на МБАЛББ “Света София“ ЕАДсМедицински директор доц. д.м. д-р В. Юрукова, към всички лекари, медицински сестри и санитари.

Останахме очаровани от професионализма, изключителното внимание, сърдечното отношение и загриженоста към здравословните проблеми на всеки един от пациентите.

За някой пациенти бяха положени максимални денонощни усилия за бързото им изправяне на крака. Постъпили в безсъзнание и в невъзможност да се предвижват сами, с висока температура и силна давеща кащлица.

За други бяха положени същите максимални денонощно усилия за бързото облекчаване на давещата ги кашлица и за понижаване на поддържаната няколко дни изключително висока температера.

Изказваме искренната си сърдечна благодарност на целия екип на ВтораКЛНББ с ръководител на клиника доц. д.м. д-р В. Юрукова, на всички лекари, медицински сестри и санитари.

Благодарим Ви за високия професионализъм, изключителното внимание, сърдечното отношение и загриженоста с който се отнесохте към всеки от нас.

Пожелаваме на целия колектив на клиниката здраве, радост, щастие.

Бъдете все така всеотдайни, внимателни и загрижени за своевременното облекчаване на болките на пациентите и за бързото им излекуване каквито сте в момента.

Лечението, обслужването и хигиената в клиниката по наше мнение е на европейско ниво.

От изключително благодарните и признателни пациенти от стая 6 лекувани в периода от 28.10.2020г., до 09.12.2020г., Михаил Михайлов, Петър Рисин, Георги Пеев, Кирил Златанов, Валери Янев, Анатолий Трайков, Виктор Димитров и Тошко Какачев.

Инициативата на БЛС и БДО е отворена за всеки, който иска да каже "Благодаря!" на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест. Всеки, който желае може да разкаже историята си за борбата с Covid-19 и да изпрати снимка на/с медика, които е бил до него и му е помогнал в тежките моменти. Вашите "топли думи" и снимки изпращайте на на електронната поща на съсловната организация:pr@blsbg.com. Всяка история ще бъде публикувана на сайта на Български лекарски съюз: blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.

Героите в бяло имат нужда от Вашето "Благодаря!"

Само заедно можем да се справим!




SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists