ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ УС НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ УС НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ

ДО

Д-Р ИВАН МАДЖАРОВ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС

НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ

УВАЖАЕМИ Д-Р МАДЖАРОВ,

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА УС НА БЛС,

СКЪПИ ЛЕКАРИ,

От името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и лично от мое име поднасям нашите поздравления и благопожелания по повод 120-годишнината от създаването на Българския лекарски съюз и 31 години от възстановяването на съсловната организация!

През годините Българският лекарски съюз е преминал през много трудности и битки в усилията си да регламентира задълженията и правата на практикуващите лекарската професия в България, да търси най-добрите решения за тяхната ежедневна работа и професионална реализация в името на обществения интерес. Днес съсловната организация на лекарите може да се похвали с много успехи и благородни кампании в името на цялото общество.

Скъпи лекари, ние професионалистите по здравни грижи работим заедно с Вас в медицински екипи и общите ни усилия са насочени към предоставянето на диагностика, лечение и здравни грижи за пациентите, отговарящи на високите изисквания на съвременната медицина. В условията на пандемия от COVID-19 бяхме припознати от българското общество като Героите в бяло, които с висок професионализъм, любов и смелост помагат на заболелите да преборят инфекцията и да се върнат към обичайния си живот. Над 9000 медицински специалисти у нас се разболяха от опасния вирус. В жестоката битка с невидимия враг дадохме и скъпи жертви, но продължаваме напред в името на здравето и живота.

Убедени сме, че с общи усилия, с подкрепата на институциите и обществото, ще успеем да се справим с всички трудности и предизвикателства!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

С уважение:

Милка Василева, гр. София

Председател на УС на БАПЗГ 13. 01. 2021 г.




Code Health TV
SatHealth
CME Academy
Medicalnews
Cluster
Credoweb Learning Modul
Осцилококцинум

International partners

IAMRA
WMA- World Medical Association
FEMS European Federation of Salaried Doctors
CPME The Standing Committee of European Doctors
UEMS European Union of Medical Specialists